بررسی اعتياد به مواد مخدر و راه های درمان آن،
نوشته شده توسط : علی محمد
بررسی-اعتياد-به-مواد-مخدر-و-راه-های-درمان-آن-
بررسی اعتياد به مواد مخدر و راه های درمان آن،
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 55
حجم فایل: 308
قیمت: 5700 تومان

بخشی از متن:
این تحقیق در مورد اعتياد به مواد مخدر و راه های درمان آن در 55 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش و شامل مقدمه، تعریف،اعتياد به مواد مخدر و راه های درمان آن،اعتیاد به مواد مخدر،انواع مواد مخدر،درمان اعتیاد،روانشناسی اعتیاد،اعتیاد,مواد مخدر,اعتیاد به مواد,ترک مواد,مواد افیونی,راههای ترک اعتیاد,معتاد,تریاک,حشیش,اعتیاد به مواد و منابع می باشد. همچنین بررسی میگردد:

فهرست

مقدمه. 3
انواع اعتیاد: جسمی روحی. 4
اعتیاد مجاز و غیرمجاز. 5
اعتیاد را می‌توان به دو گروه مجاز و غیرمجاز تقسیم‌بندی نمود. 5
مواد اعتیادآور. 5
مواد مخدر و اثرات مخرب جسمی و روانی آنها 6
مراحل اعتیاد 7
سیکل باطل اعتیاد 7
معتادان مزمن. 7
مصرف کننده تفننی. 7
مصرف کننده شدید. 8
معتادان مزمن. 8
زیان‌های جانبی. 9
علائم اعتیاد 9
آزمایش اعتیاد 10
داروهای ترک اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان. 10
تأثیرات اعتیاد بر خانواده 10
کمک خانواده 11
گستردگی اعتیاد در جهان. 12
اعتیاد در ایران. 12
روش های درمان اعتیاد و ترک اعتیاد به مواد مخدر. 12
اعتیاد به مواد مخدر چیست ؟ 12
برای درمان اعتیاد چقدر زمان لازم است؟ 12
آیا ممکن است درمان اعتیاد با شکست مواجه شود؟ 13
روشهای درمان و ترک اعتیاد به مواد مخدر. 13
اعتیاد به شیشه. 15
درمان اعتیاد به شیشه. 15
علائم فرد پس از ترک شیشه. 16
نکاتی ضروری برای موفقیت در درمان اعتیاد 16
روشهای ترک اعتیاد به مواد مخدر. 17
روشهای ترک اعتیاد 18
روش ترک اعتیاد به شیشه. 20
ترک اعتیاد به مواد مخدر با چه علائم جسمی و روانی همراه است؟ 21
آیا ترک اعتیاد می تواند سلامتی فرد را به مخاطره اندازد؟ 21
روش های ترك اعتیاد و درمان بیماران معتاد به مواد مخدر 24
روش اول درمان اعتیاد: کم کردن تدریجی ماده مخدر 33
روش دوم درمان اعتیاد :استفاده از داروهای ترک اعتیاد به طور سرپایی. 34
روش سوم درمان اعتیاد : استفاده ازداروهای ترک اعتیاد با بستری شدن در بیمارستان. 34
روش چهارم درمان اعتیاد :روش سم زدایی یا U.R.O.D. 34
سازش با عوار

مقدمه

اعتياد حالتي است که فرد هم از نظر جسماني و هم از نظر رواني به ماده مخدر وابستگي پيدا مي کند ، بطوريکه براي رسيدن به حالت نشئه مجبور است به تدريج مقدار ماده مصرفي را افزايش دهد و در صورت کاهش يا قطع ماده مصرفي به علائم ناراحت کننده اي دچار مي شود و به تدريج نسبت به آداب و مسئوليت هاي خانوادگي و اجتماعي خود بي تفاوت مي شود .

پيشگيري اوليه: در اين سطحِ پيشگيري افرادي كه مشكل ندارند؛ توانايي­هايي براي جلوگيري از وقوع آسيب پيدا مي­كنند. در اين سطح از بروز آسيب و رفتارهاي پرخطر جلوگيري مي شود.
پيشگيري ثانويه: در پيشگيري ثانويه، افرادِ بيمار شناسايي شده و تحت درمان قرار مي­گيرند.
پيشگيري ثالثيه: اين كار براي بازتواني افراد و كاهش ناتواني هاي بعدي انجام مي­گيرد و ناتواني­هايي كه شايد باعث اعتياد شده­اند، به وسيله آموزشِ مهارت­هاي زندگي و مهارت هاي سازگاري تصحيح مي­گردند.
 
گرايش روز افزون نسل نوجوان و جوان به مواد مخدر .
بیشتر معتادان ، مواد را در محدوده ی سنی 26-15 سالگی و با سیگار شروع کردند .

بررسی که در تهران صورت گرفته : 9% دانش آموزان دبیرستانی اولین نخ سیگار را قبل از مدرسه حدود 6 سالگی تجربه کردند.

اعتیاد (خوگری) حالتی، که در آن شخص به علت روانی یا مصرف مواد شیمیایی، طبیعی دچار ضعف اراده درکنترل تکرار اعمال خود می‌شود هرچند ضعف اراده فی نفسه بیماری نیست ولی به علت عوارضی که بر سیستم عصب مرکزی شخص ایجاد شده به عنوان بیماری فرض می‌شود واین بیماری با ایجاد اختلال در کنترل بر سیستم رفتار-پاداش، باعث تکرار آن رفتار می‌گردد. بیماری اعتیاد مدارهای عصبی مربوط به نظام پاداش، انگیزش، وحافظه را در مغز دچار اختلال کرده، و اختلال در این سیستم‌ها در مغز باعث بروز عوارض بیولوژیکی، فیزیولوژیکی، اجتماعی و روحی می‌گردد. بررسی اعتیاد به عنوان عارضه‌ای روانی، اجتماعی و اقتصادی از دیدگاه علوم پزشکی، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و همین‌طور از دیدگاه‌های فلسفه، قانون،اخلاق و مذهب صورت می‌گیرد. از سال ۱۹۶۴ میلادی، سازمان بهداشت جهانی استفاده از عبارت وابستگی دارویی یا وابستگی به دارو را به جای اصطلاح اعتیاد توصیه نموده‌است.

در عموم به لحاظ مفهومی، بیماری اعتیاد یک بیماری اصلی، مزمن و عصبی است، که در اثر عواملی ژنتیکی، فیزیولوژیک و اجتماعی رشد و بروز پیدا می‌کند، به طوری که وجه مشخصهٔ این بیماری اختلال در کنترل انجام عملی، یا احساس اجبار در انجام یک عمل مشخص، با وجود آگاهی نسبت به عواقب خطرناک آن باشد.

وابستگی به مواد (مواد مخدر و مشروبات الکلی)، یا عادت‌های ناهنجار، یک اختلال روان پزشکی و روان‌شناسی بوده که از یک سو، معنای لغت خوشبختی را در زندگی فرد و خانواده او از بین می‌برد و از سوی دیگر آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی بیشماری را به همراه دارد. البته عادتهای ناهنجار و اعتیادهای رفتاری مستقل از مواد شیمیایی تا همین سالهای اخیر هم در طبقه‌بندی‌های رسمی به عنوان اعتیاد محسوب نمی‌شدند و مدت کوتاهی است که اعتیادهایی مانند اعتیاد به اینترنت، اعتیاد به کار و اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری به عنوان شکلی از اعتیاد طبقه‌بندی شده و مورد توجه قرار می‌گیرند.

یکی از بزرگترین مشکلات اغلب کشورها در عصر امروز، پدیده سوء مصرف مواد است، که بطور مستقیم و غیر مستقیم، کوتاه مدت و بلند مدت، کیفیت زندگی ساکنین آن را تحت‌الشعاع قرار داده است.

اعتیاد پاسخ فیزیولوژیک بدن است به مصرف مکرر مواد اعتیادآور. این وابستگی از طرفی باعث تسکین و آرامش موقت و گاهی تحریک و نشاط گذرا برای فرد می‌گردد و از طرف دیگر بعد از اتمام این اثرات سبب جستجوی فرد برای یافتن مجدد ماده و وابستگی مداوم به آن می‌شود. در این حالت فرد هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی به ماده مخدر وابستگی پیدا می‌کند و مجبور است به تدریج مقدار ماده مصرفی را افزایش دهد.

انواع اعتیاد: جسمی روحی اعتیاد جسمی:پاسخ فیزیولوژیک بدن نسبت به ورود و تأثیر مواد جدید به بدن می‌باشد که معمولاً با پدیده تطبیق پذیری(Tolerance) بروز می‌کند یعنی به دلیل افزایش تعداد گیرنده‌های عصبی و کاهش میانجی‌های عصبی موجود در سیستم عصبی مرکزی نیاز فرد مصرف‌کننده هر روز بیشتر می‌شود. ترک اعتیاد جسمی همر

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 




:: برچسب‌ها: اعتياد به مواد مخدر و راه های درمان آن,اعتیاد به مواد مخدر,انواع مواد مخدر,درمان اعتیاد,روانشناسی اعتیاد,اعتیاد,مواد مخدر,اعتیاد به مواد,ترک مواد,مواد افیونی,راههای ترک اعتیاد,معتاد,تریاک,حشیش,اعتیاد به مواد ,
:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: